5 KM SINGELLOOP UTRECHT

De 5 km Singelloop Utrecht biedt een prachtig parcours door de binnenstad. Een perfecte gelegenheid om het mooiste van de Domstad te ontdekken samen met vrienden, familie of collega’s. Een tocht van 5 kilometer waarbij je van iedere meter zult genieten.

Ren tegen Kanker
Zet je onmacht om in kracht en laat jouw uitdaging sponsoren voor KWF. Koop een startbewijs via de Lindahls Singelloop Utrecht en maak een actiepagina. Of schrijf je in via KWF. Haal je, voor de deadline, 500 euro of meer op? Dan beloont KWF jou met het unieke Ren tegen kanker-shirt en als je via KWF bent ingeschreven zelfs met een gratis ticket. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de Lindahls Singelloop Utrecht.

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

TijdActiviteitLocatie
08.00 – 14.30 uurWedstrijdsecretariaat openJaarbeursplein
09:45 uurKids Run 1 KMCatharijnesingel
10:15 uurKids Run 2.5 KMCatharijnesingel
11:00 uur5 KM Singelloop Utrecht Wave 1Croeselaan
11.15 uur5 KM Singelloop Utrecht Wave 2Croeselaan
12:00 uurLindahls 10 KM Singelloop Utrecht Wave 1Croeselaan
12.15 uurLindahls 10 KM Singelloop Utrecht Wave 2Croeselaan
12.30 uurLindahls 10 KM Singelloop Utrecht Wave 3Croeselaan
12.45 uurLindahls 10 KM Singelloop Utrecht Wave 4Croeselaan

Ontdek het parcours

De parcoursen kenmerken zich door vlakke verharde wegen en zijn volledige verkeersvrij. Uiteraard loop je grotendeels langs de prachtige Utrechtse Singel. Samen met duizenden lopers vullen we de straten van Utrecht. Daarnaast is er ook nog ontzettend veel publiek om de deelnemers aan te moedigen! 

limited edition running shirt

Voor de Lindahls Singelloop Utrecht hebben we een limited edition running shirt ontworpen. Dit unieke shirt kun je voor €27,- euro toevoegen aan jouw inschrijving. 

Indien je al ingeschreven bent, kun je het shirt bijbestellen via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.

Ren Tegen Kanker

1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. Jaarlijks sterven 45 duizend mensen aan de gevolgen van de ziekte. Dat betekent elke 5 minuten een diagnose. Dezelfde tijd om ongeveer 1 kilometer te lopen.

Singelloop Utrecht steunt KWF Kankerbestrijding. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF.

Doe ook mee en haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek