Vrijwilligers

Zonder jou geen Lindahls Singelloop Utrecht

Meedoen aan de Lindahls Singelloop Utrecht, maar zelf niet meelopen? Kom helpen als vrijwilliger! Wij bieden onze vrijwilligers een super leuke ervaring bij een Utrechts hardloopevenement, waarbij professionaliteit en gezelligheid voorop staat. 

De dag staat of valt bij de hulp van onze vrijwilligers! Weet jij van aanpakken en wil jij ons graag helpen? Bekijk de aandachtspunten en kies op welke manier jij bij onze organisatie betrokken wilt zijn.

Alleen individuele vrijwilligers kunnen zich via de button aanmelden.

Wil jij je aanmelden als groep, neem dan contact op met onze vrijwilligerscoördinator via vrijwilligers@golazo.com. Vermeld hierbij je gegevens en om welk evenement het gaat.

Samen helpen met jouw vereniging of scoutinggroep

Je kunt natuurlijk ook helpen met jouw groep/vereniging of als scoutinggroep. Als organisatie doen we ons best om de groep zoveel als mogelijk gezamenlijk op een taak in te plannen. Samen kunnen jullie je steentje bijdragen om een topevenement neer te zetten. 

Een aantal voorbeelden van taken tijdens het evenement zijn; uitreiken startbewijzen, uitdelen medailles, bemannen fietsenstalling en verzorgingspost.

Heb je een vraag? Neem dan contact op met onze vrijwilligerscoördinator.

WAAROM IS HET ZO LEUK OM ALS VRIJWILLIGER TE WERKEN?

VRIJWILLIGERSTAKEN

Medewerker start

je begeleidt deelnemers naar de startvakken

Medewerker finish

Uitdelen medailles, sportdrank of fruit

Medewerker parcours

Veiligheid deelnemers garanderen

tassenafgifte & Startnummers

uitdelen startnummers

medewerker verzorgingspost

drinken of sponzen uitdelen

medewerker verkeer

zorgen dat het parcours vrij is van verkeer

Aandachtspunten

Aan vrijwilligerswerk zijn een aantal regels verbonden. Lees onderstaande regels goed door voordat je je als vrijwilliger inschrijft!

  • De minimumleeftijd is 16 jaar (voor de functie verkeersregelaar dien je minimaal 18 jaar te zijn).
  • Wanneer voor je functie een instructie-avond gegeven wordt, krijg je hiervoor automatisch een uitnodiging. Zorg ervoor dat je bij deze instructie-avond aanwezig bent.
  • Volg de instructies die je krijgt altijd goed op.
  • LET OP: Vrijwilligers ontvangen géén vergoeding voor de geïnvesteerde tijd of reiskosten.
  • Vrijwillig betekent niet vrijblijvend. We rekenen na je aanmelding op je inzet. Mocht je zonder afmelding niet aanwezig zijn, dan heeft dit nadelige gevolgen voor onze organisatie.

Houd er rekening mee dat...

  • Je wellicht niet kunt worden ingezet in de functie waarop je eerste keuze is gevallen. In dergelijke gevallen zullen wij kijken naar de tweede keuze of wordt er naar een andere functie gezocht.
  • Je niet altijd in de gelegenheid bent om zelf het evenement te zien. Een aantal plaatsen van waaruit vrijwilligers actief zijn, bieden geen direct zicht op het evenement.