Goede doel

KWF KANKERBESTRIJDING

De Lindahls Singelloop Utrecht draagt met trots het vaandel van oudste stratenloop van Nederland met het snelste 10 km parcours ter wereld. Dit jaar steunt de Lindahls Singelloop Utrecht KWF Kankerbestrijding. De organisatie roept elke deelnemer op om bij te dragen aan een beter leven voor mensen die te maken hebben met kanker. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de Lindahls Singelloop Utrecht!

Ren Tegen Kanker

Jouw race maakt het verschil
Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Voor al die mensen maakt KWF al sinds 1949 het verschil. En jij kunt daaraan bijdragen.

Kom in actie!
Regel zelf je startbewijs via Singelloop Utrecht en maak een actiepagina bij KWF. Met jouw eigen Ren tegen kanker-actiepagina is fondsenwerven makkelijker dan je denkt. Elke euro telt! Haal je 500 euro of meer op? Dan ontvang je het unieke Ren tegen kanker-shirt. Uiteraard steunt KWF jou in het ophalen van donaties, met tips, tricks en mooie voorbeelden van actievoerders die jou voorgingen.

Bedrijven
Als bedrijf kun je een grote impact maken terwijl je hardloopt. Ren tegen kanker tijdens de Lindahls Singelloop Utrecht en haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek. Maak een teampagina aan en nodig je collega’s uit. Zet je (zakelijke) netwerk in om fondsen te werven voor jullie actie. Alle opbrengsten zijn per teamlid terug te vinden op jullie teampagina. Er zijn twee manieren om mee te doen met je bedrijf.

Onderzoek

Beter leven met en na kanker. Dat is waar wetenschappelijk onderzoek wat KWF betreft om draait. Onderzoek dat leidt tot vroege opsporing, betere behandelingen en optimale zorg voor iedereen die te maken krijgt met kanker. Of verbetert de kwaliteit van leven als je niet meer beter wordt. Daarom blijft KWF onverminderd investeren in onderzoek. Ren tegen kanker draagt bij aan deze missie. 

Editie 2023

In 2023 haalden we bij de Singelloop Utrecht 199.182 euro op voor baanbrekend kankeronderzoek. Help jij mee om in 2024 weer een fantastisch bedrag op te halen?

Onderzoek
Beter leven met en na kanker. Dat is waar wetenschappelijk onderzoek wat ons betreft om draait. Onderzoek dat leidt tot vroegere opsporing, betere behandelingen en optimale zorg voor iedereen die te maken krijgt met kanker. Dankzij wetenschappelijke doorbraken overleven steeds meer mensen kanker. Of verbetert de kwaliteit van leven als je niet meer beter wordt. Daarom blijft KWF onverminderd investeren in onderzoek. Ren tegen kanker en draag bij aan onze missie.