lddk-20221002-0005

Partou kinderopvang voor de 4e keer sponsor van de Kids Run

Partou kinderopvang werpt zich dit jaar voor de vierde keer op als trotse sponsor van de twee Kids Runs van de Singelloop Utrecht. De kortste afstanden van de Singelloop sluiten perfect aan bij wat Partou belangrijk vindt voor de (bso-)kinderen die zij dagelijks met veel plezier en toewijding opvangen: samen lekker bewegen in de buitenlucht.

“We vinden het ontzettend leuk dat we dit jaar weer onze naam verbinden aan dit mooie evenement. Kinderen zijn van nature bewegers. Maar als ze ouder worden, vergeten ze dat soms. De Singelloop is dé plek om je te herinneren dat bewegen goed voor je is en ook nog eens hartstikke leuk. Zeker als je het samen doet en in de frisse buitenlucht. Dat is extra gezond voor je lijf én je brein. Niet voor niets is één van de zes bouwstenen waarop onze pedagogische filosofie is gebaseerd Sport & Bewegen”, aldus Marlies de Haan, directeur Kwaliteit, Pedagogiek & Innovatie bij Partou.

Als kinderen al op jonge leeftijd met sport en bewegen in aanraking komen en er plezier aan beleven, is de kans dat ze in de toekomst ook graag bewegen veel groter. Sporten en bewegen bevordert de gezondheid en een gezonde levensstijl van kinderen. Kortom: met een gevarieerd activiteitenprogramma dat gericht is op bewegen, legt Partou een goede basis voor een gezonde toekomst!

Je vindt Partou kinderopvang tijdens de Singelloop met een stand in de Kids Corner, bij de start en finish. Kom je gezellig langs?

De afstanden van de Partou Kids Run zijn 1 km voor de jongste kinderen van 4 t/m 8 jaar en 2,5 km voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

Deel dit bericht

Meer nieuws